Právě jste zdeInternetová televize - SledovaniTV

Internetová televize - SledovaniTV



Sledujte televizi přes internet a mějte ji k dispozici kdykoliv a kdekoliv

Přihlásit se nebo registrovat

 

Od 1.3.2022 se stal KamNET z.s. oficiálním partnerem služby SledovaniTV.

SledovaniTV je službou IPTV (internetová televize, či televize přes internet), díky které můžete sledovat své oblíbené televizní pořady kdykoliv. Řada televizních stanic umožnuje nahrávání, nebo možnost se posunout v čase zpět. Služba SledovaniTV má podporu v řadě zařízeních: SmartTV, AndroidTV, AppleTV, mobilní telefon, tablet či počítač. Máte-li televizi, která není "chytrá", či nepodporuje službu SledovaniTV, tak Vám nabízíme set-top box, který z vaší televize udělá "chytrou" a dostanete se na celou nabídku služby SledovaniTV.

Programové nabídky a podrobnosti služby jsou uvedeny na stránkách poskytovatele služby SledovaniTV.

 

Seznam změn od 1.3.2022

1. V základním balíčku bylo možné mít doposud zaregistrovaná 3 zařízení typu (chytrá televize, nebo se-top box), nyní bude možné mít zaregistrované pouze dvě zařízení. Telefonu, tabletu, či PC se toto omezení netýká, zde je stále možný libovolný počet registrací.

2. V jeden okamžík bude možné mít spuštěné pouze 3 streamy (např. budou spuštěné dvě chytré televize a pak bude moci být spuštěná televize na telefonu).

3. Zaniknou všechny stávající balíčky a budou nahrazeny Startovacím balíčkem od KamNET. Startovací balíček dostanete automaticky, ale pokud jste měli předplacené nějaké další balíčky může dojit k omezení služby (budeme řešit individuálně).

4. Změna registrace účtu. Současné účty služby SledovaniTV budou postupně nahrazeny stávající účty od KamNET. Vzhledem k tomu, že při změně dojde k odpojení od služby, budeme tuto změnu řešit postupně s Vámi individuálně, aby byl dopad co nejmenší, protože bude nutné přeregistrovat všechny chytré televize, a další zařízení aby se přihlasili pod novým účtem.

  • Pokud byla na stávajícím účtu uložena platební karta, dojde k jejímu automatickému odpojení.
  • Pokud máte nějaké předplacené balíčky s určitou platnosti, přesahující datum 1.3.2022, tak by měly nadále fungovat do ukončení jejich platnosti.

5. Televize ve kvalitě až 4K. Na optickém pripojení, bude běžně dostupné Full HD, pokud ale budete chtít využít kvalitu vysílaní ve 4K, je nutné splnit několik podmínek:

  • Bude dostupné pouze pokud vaše zařízení bude schopno příjmat 4K stream
  • Musíte mít optické připojení, aby byla dostatečná šířka pásma.
  • Sledovaný kanál či pořad se se bude vysílat ve 4K

Budeme se snažit, aby dopad změn byl minimální, řadu potřebných záležitostí vyřešíme za Vás. Pokud budete mít nějaké dotazy k převodu účtu nebo balíčků, nebo dojde k nějakému problému v dostupnosti služby, tak nás kontaktujte na emailu kamenice.net@seznam.cz. V případě změny registrace nemusíte vznášet dotaz, budeme Vás postupně kontaktovat sami.

Seznam změn od 1.7.2022

1. Dojde k navýšení ceny připojení ve všech tarifech s internetovou televizí. Současný poplatek 100 již nestačí pokrývat náklady, za které nám poskytovatel internetovou televizi dodává. Nový poplatek bude pravděpodobně od 1.7.2022 nastaven na 150 Kč. Např. OPT STANDARD + TV za 400 Kč bude nově za 450 Kč.

Úřední hodiny

Každou neděli

od 18:00 do 20:00

v Pohostinství u Rajmunda

Sledování TV

SledovaniTVlogo

Od 1.3.2022 se stal KamNET z.s. oficiálním partnerem SledovaniTV.

 

Od 1.3.2022 dochází ke změně stávacích balíčků a podmínek služby SledovaníTV, čímž může dojít k omezení služeb. více zde...

 

Od 1.7.2022 dojde k navýšení ceny za základní balíček SledovaniTV. více zde...

Ceník

 (od 1. 1. 2021)

 

Wi-Fi připojení:

Wi-Fi MINI
12/3 Mbps
200 Kč

Wi-Fi STANDARD
25/5 Mbps
300 Kč

Wi-Fi MAXI
40/10 Mbps
400 Kč

 

Optické připojení:
 

OPT MINI
25/10 Mbps
250 Kč

OPT STANDARD
70/35 Mbps
300 Kč

OPT MAXI
150/50 Mbps
400 Kč

OPT EXTRA
300/70 Mbps
500 Kč

 

více zde...

Z naší galerie

pozvánka2019.png